El concurs Yuzz d’emprenedoria, talent jove i tecnologia considera la localitat baixllobregatina com “un dels millors centres on s’està desenvolupant la quarta edició del projecte”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ls responsables de Yuzz asseguren que el centre de Sant Feliu treballa amb “força, entrega i proactivitat en el programa” i, per això, ha estat seleccionat com un referent a nivell nacional per l’elevada qualitat de les idees dels 20 joves que participen en la iniciativa des de Sant Feliu.

El programa Yuzz vol reconèixer la bona feina del centre de Sant Feliu fent difusió d’alguns dels projectes més desenvolupats que s’hi estan treballant. Així, la revista Emprendedores del mes de març dedicarà la seva secció “Emprenedors amb enginy” a descriure el projecte de JMC Developers, ideat per Carlos Blasi, Jordi Arcas i Manel Fradera que proposa crear un framework que permeti el desenvolupament d’aplicacions vinculades al reconeixement de sons per a dispositius mòbils.

D’altra banda, el mes de desembre passat, un altre projecte empresarial de Sant Feliu va ser seleccionat pel seu caràcter innovador per la “Newsletter Yuzz”. En aquest cas, va ser el projecte “e-mocional” de la Laia Casas, que proposa crear una plataforma en línia d’aprenentatge sobre intel·ligència emocional orientada a organitzacions empresarials i educatives.

El programa Yuzz, impulsat per la Fundació Banesto, va iniciar-se el 2009 amb dos centres a Barcelona i a Madrid. En l’actual edició hi participen 33 centres a nivell nacional i 648 joves emprenedors d’entre 18 i 30 anys que reben formació i assessorament per tirar endavant els seus projectes de base tecnològica. A Sant Feliu, el centre Yuzz es troba ubicat a la Torre del Roser.

Seguint aquest enllaç trobareu un vídeo de presentació de Yuzz Sant Feliu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here