El pregó del  president de l’Agrupació Agrària de Molins de Rei ha marcat l’inici de la 162a edició de la Fira de la Candelera a Molins de Rei

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]J[/dropcap]oan Castellví, president de l’Agrupació Agrària de Molins de Rei, ha estat el pregoner de la 162a edició de la Fira de la Candelera, que divendres passat va inicar les diferents activitats paral·leles que la precedeixen, donant el tret de sortida oficial de la Fira d’enguany.

El pregoner va narrar com un molinenc dels barris de muntanya viu la Candelera, tot explicant una original història a tres veus de tres generacions diferents.

Amb el pregó, s’han iniciat les diferents activitats paral·leles que entitats, comerços i organitzacions públiques i privades organitzen durant aquesta semtana a Molins de Rei.

Entre la variada oferta destaquen les exposicions “La riuada i la nevada de 1962. Quan el temps escriu els records” a la sala d’exposicions de Ca n’Ametller, “Cultures Tribals” a l’Aula de Cultura de Caixa Penedès (pl. de Pompeu Fabra, 1) i els Premis Clic de fotografia al CEM, en l’àmbit expositiu, les Jornades Tècniques Agràries, que se celebren avui i demà, la Trobada d’empreses i la Conferència empresarial a càrrec de Sixte Cambra i els sis tastos gastronòmics programats a la Sala Punt de Comerç del Mercat Municipal.

El recinte firal, que s’obrirà al públic el divendres 1 de febrer a les 15 hores, oferirà als visitants una variada oferta: Fira del Planter, dels Arbres Fruiters i de la Jardineria, Fira de la Maquinària Agrícola i de Jardineria, Mostra de Bestiar, Fira de Vins, Fira d’Alimentació, Fira de Brocanters i del Col·leccionisme, Fira d’Artesans i Fira d’Encants, Fira Comercial, Fira Industrial, Fira de l’Automòbil, Fira d’Entitats i Associacions de Molins de Rei, Fira Jove, Fira de les Arts, Fira de la Natura i CiberFira.

A l’agenda d’elBaix.cat es pot consultar la programació completa i els horaris de la Fira de la Candelera 2013.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here