Aquesta nova entitat, que vol lluitar contra la desigualitat i la discriminació; va realitzar la seva presentació pública dissabte passat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]brera compta amb una nova entitat que té com a objectiu la lluita per la igualtat de drets i contra la discriminació. Es diu Plataforma per la Tolerància d’Abrera i està integrada per una desena de persones joves del municipi.

L’acte de presentació va tenir lloc aquest dissabte, a les 18h a la Casa de Cultura i va comptar amb la col·laboració de l’entitat SOS Racisme i de l’Ajuntament d’Abrera. A més, s’hi va fer la presentació de l’exposició “Obre els ulls”, i per finalitzar, un tastet de cuines del món presents a Abrera.

Aquesta associació és oberta a l’aportació de persones i entitats, independentment del séu origen, religió o identitat política; que assumeixin la necessitat de desmuntar mites i prejudicis de caire xenòfob, treballar per integrar en la vida abrerenca als nouvinguts i fer de la població una societat cohesionada, solidària i tolerant.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here