L’Ajuntament de la ciutat ha posat en marxa un taller d’escriptura dirigit a les dones interessades en participar en aquest certàmen literari

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]D[/dropcap]iversos ajuntaments del Baix Llobregat són membres actius de l’organització del Premi de Narrativa Dones Delta, un concurs que té com a objectiu estimular la creació literària de les dones del Baix Llobregat, tenint en compte la perspectiva de gènere, i fer-ho visible a través de la publicació de les obres guanyadores.

Entre els consistoris participants es troben Castelldefels, Begues, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà,Olesa de Montserrat, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts iViladecans.

Pel que fa a l’Ajuntament de Castelldefels, per tal de fomentar la participació de les dones de la localitat en el concurs, ha decidit posar en marxa un taller d’escriptura de 12 hores totalment gratuït. En el taller també hi poden participar aquelles dones que, tot i no estar interessades en el conurs de narrativa, estiguin actualment escrivint o pensant en escriure una novel·la.

El curs promou un marc teòric i exercicis d’escriptura pràctics orientats al desenvolupament d’una primera versió novel·lística, així com a la identificació de la pròpia veu narrativa. Entre els continguts hi ha una introducció a l’escriptura novel·lística, l’elecció del tema inicial, recursos, dinàmica dels elements estructurals d’una novel·la, i estudi de personatges i espais, entre d’altres.

El curs es portarà a terme a la Biblioteca Central els dimarts 19 i 26 de febrer i el 5, 12, 19 i 26 de març en horari de 18 a 20 hores. Les pre-inscripcions es poden fer fins al 15 de febrer per internet o bé a l’Oficina d’Atenció Ciutadana per telèfon (93 665 11 50) o presencialment.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here