L’Aeroport ha organitzat més de 250 visites per acostar el món de l’aviació a la societat. Més de 7.100 persones van visitar l’Aeroport de Barcelona-El Prat durant l’any 2012. Visites de grups d’escolars i universitats, però també delegacions d’aeroports estrangers que tenen l’Aeroport del Prat com a referent

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]U[/dropcap]n total de 7.111 persones de diferents àmbits van passar durant 2012 per les instal·lacions de l’Aeroport de Barcelona-El Prat en les visites guiades organitzades per Aena Aeroports. Aquesta iniciativa té com objectiu acostar el món de l’aviació i familiaritzar a la societat amb el transport aeri i la seva gestió.

L’Aeroport de Barcelona-El Prat s’ha convertit en una infraestructura de referència arreu del món. Estudiants, universitaris i representants de diferents institucions nacionals i internacionals han participat en aquest programa de visites per a conèixer de primera mà les seves instal·lacions i el seu funcionament intern.

Delegacions d’aeroports de Tòquio, Kuwait, Mèxic, Alemanya o Brasil, han visitat l’aeroport català per a estudiar-ne el funcionament, ja que el consideren un exemple.

L’experiència de conèixer l’interior d’una instal·lació d’aquestes característiques és el que més segueix al públic. Veure de prop el funcionament del Sistema Automatitzat de Tractament d’Equipatges (SATE) o el Centre de Gestió Aeroportuaria (CGA) són oportunitats úniques que  les persones visitants valoren de forma molt positiva.

En total, l’Aeroport va organitzar 305 visites. D’aquestes, 253 han estat d’escolars (6.378 visitants), 10 d’universitaris (200 visitants) i 42 de diferents institucions (533 visitants).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here