Neix el concurs de curtmetratges SAC! (Santiago Arizón Curtmetratges) i el fins ara concurs de fotografia “Santiago Arizón” passa a denominar-se “Francesc Siñol”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts presenta una nova oferta de concursos audiovisuals. Així, neix el SAC!, el Primer Festival Internacional Santiago Arizón de Curtmetratges, que disposa de dues catgories:  la juvenil, fins a 18 anys i on només s’accepten curtmetratges en català; i la d’adults, per a majors de 18 anys.

S’hi poden presentar curtmetratges de qualsevol temàtica, excepte pel·lícules institucionals o publicitàries, i en qualsevol idioma, tot i que les obres presentades en un idioma diferent del català o el castellà han d’estar subtitulades en català o en castellà. Sí que hi ha limitació quant a la durada, ja que, incloent els crèdits, els curtmetratges no poden superar els 25 minuts.

Les obres audiovisuals es poden presentar des del 25 de febrer fins al 13 de març de 2013, a les 14 hores a Can Comamala (C/ Mossèn Jacint Verdaguer, 105-113 de Sant Vicenç dels Horts).

En la categoria juvenil, el primer premi són 600€ en vals de compra de la Unió de Botiguers o bé 500€ en metàl·lic; i el segon premi, 400€ en vals de compra de la Unió de Botiguers o bé 350€ en metàl·lic. En la categoria d’adults, el primer premi són 1.500€ en vals de compra de la Unió de Botiguers o bé 1.350€ en metàl·lic; i el segon premi, 800€ en vals de compra de la Unió de Botiguers o bé 700€ en metàl·lic.

També s’estableix, en la categoria d’adults, un premi al millor curtmetratge en llengua catalana, que serà de 800€ en vals de compra de la Unió de Botiguers o bé 700€ en metàl·lic; i un premi al millor curtmetratge realitzat per una persona resident al municipi, que serà de 600€ en vals de compra de la Unió de Botiguers o bé 500€ en metàl·lic.

Arriba la 5a edició del Premi de Fotografia Francesc Siñol

Amb el llançament del Festival de Curtmetratges, el fins ara concurs de fotografia “Santiago Arizón” passa a denominar-se “Francesc Siñol” i adopta un format més acord amb les noves tecnologies.

A la categoria d’adults hi pot participar qualsevol persona major de 18 anys, i per presentar fotografies a la categoria juvenil, cal estar censat a Sant Vicenç dels Horts.

Les fotografies presentades han d’estar relacionades amb un tema seleccionat, que és “el paisatge que defineix Sant Vicenç dels Horts”. El termini de recepció d’originals, que s’han de presentar a Can Comamala (C/ Mossèn Jacint Verdaguer, 105-113), restarà obert fins al 4 de març de 2013 a les 14 hores.

En la categoria juvenil, el primer premi són 300€ en vals de compra de la Unió de Botiguers o bé 250€ en metàl·lic; i el segon premi, 200€ en vals de compra de la Unió de Botiguers o bé 150€ en metàl·lic. En la categoria d’adults, el primer premi són 600€ en vals de compra de la Unió de Botiguers o bé 450€ en metàl·lic; i el segon premi, 400€ en vals de compra de la Unió de Botiguers o bé 350€ en metàl·lic.

També s’estableix, en la categoria d’adults, un premi a la millor fotografia realitzada per una persona resident al municipi, que serà de 300€ en vals de compra de la Unió de Botiguers o bé 250€ en metàl·lic.

Al web de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts es poden descarregar les bases dels dos certàmens.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here