Aquest proper 5 de febrer està programada la que serà la segona caminada del programa, per l’entorn inigualable de Sant Llorenç de Munt

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n aquesta ocasió l’indret escollit és Sant Llorenç de Munt en un recorregut que es realitzarà a través de pistes forestals. S’iniciarà l’excusió a les 8:45h del matí, al Casal d’Avis de la vila.

Quasi tot el recorregut transcorrerà per còmodes pistes forestals, encara que hi ha algun tram on el terra és una mica irregular o bé hi ha pedra solta, i per tant, cal tenir cura amb el tipus de calçat i seguir les recomanacions. Es tracta d’un recorregut d’anada i tornada pel mateix camí. En total seran 8 quilòmetres.

Les inscripcions de totes aquelles persones que estiguin interessades a participar-hi poden formalitzar-se fins a les 7 de la tarda d’avui, al Casal d’Avis o a l’Ajuntament de Collbató. La inscripicó és gratuïta però l’organització demana a les persones participants que donin 1 euro, de forma solidària.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here