La nova temporada inclou espectacles i activitats per a tots els públics a preus assequibles, així com promocions per a diferents col·lectius

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’Espai Maragall ha presentat els nous espectacles de la temporada que acaba de començar i ho fet amb una festa oberta al públic on també es van sortejar entrades per alguns dels espectacles programats.

Així, la temporada ha arrencat amb l’actuació del trio Arioso, que va presentar la seva música clàssica amb un repertori d’òpera i cançó el passat cap de setmana. Altres concerts programats seran el diumenge 17 de febrer, amb els boleros de Moncho, i el dissabte, 23 de febrer amb la 1a Trobada d’Havaneres d’Hivern Ciutat de Gavà.

Els espectacles escènics començaran el 8 de març, amb el teatre contundent, dur i realista de la Cia La Virgueria amb l’obra 180º del cel. També es podrà gaudir a l’espai Maragall de la màgia i il·lusionisme d’Anthony Blake, que presentara, el 15 de març, un espectacle únic i sorprenent, de l’espectacle Identidad de la Cia de hip hop l’Excelència, i de l’òpera Don Giovanni de W.A. Mozart el 24 de març a la tarda.

Les propostes d’Escena local també seran presents en aquesta temporada, de la mà de l’escola de dansa Body&Soul, la continuïtat del Cicle de Teatre Amateur de Gavà amb la participació de la companyia barcelonesa Antifaz i la gavanenca Grup Teatral L’Eramprunyà, el cinema i un nou espectacle del Laboratori de Teatre.

La compra d’entrades es pot fer de manera anticipada a  través del sistema Tel-Entrada de CatalunyaCaixa (per telèfon trucant al 902 10 12 12, per internet  i a les oficines de Catalunya Caixa) i a les taquilles de l’Espai Maragall, de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 h.

El mateix dia de la funció, es poden comprar les entrades a les taquilles de l’Espai Maragall des de 2 hores abans del començament de l’espectacle. L’adquisició d’entrades d’Escena local i cinema es fa el mateix dia de la funció, 1 hora abans del començament de l’espectacle a les taquilles.

L’Espai Maragall posa a disposició del públic diferents tipus de descomptes en la compra de les entrades: hi ha descomptes del 10% per a majors de 65 anys i pensionistes, usuaris de les biblioteques i estudiants, famílies nombroses i persones amb discapacitat i del 25% per a menors de 25 anys, grups organitzats de més d’11 persones i per la compra de tres entrades o tres espectacles (no inclou els espectacles de la Programació familiar, Escena local i Cine club i els espectacles 50 anys de boleros i 1a Trobada d’Havaneres d’Hivern Ciutat de Gavà).

A l’agenda d’elBaix.cat es pot consultar la programació de la nova temporada de l’Espai Maragall de Gavà.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here