Pere i Víctor Puertas, veïns de Sant Just Desvern, participen en aquest certamen internacional després de ser avalats per la Societat de Blues de Barcelona

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]ls germans santjustencs Pere i Víctor Puertas, The Suitcase Brothers, participen aquesta setmana a la 29a edició de l’International Blues Challenge 2013 que se celebra a Memphis, Tennesse (Estats Units).

Es tracta d’un concurs internacional de blues que organitza de forma anual la Blues Foundation, una entitat que es dedica a promoure i preservar el blues, i que compta amb 4.500 socis i sòcies i unes 200 fundacions vinculades arreu del món. A l’International Blues Challenge participen 120 bandes de blues i uns 90 artistes en la categoria de solo o duo.

The Suitcase Brothers competiran en la categoria de duo després de ser avalats per la Societat de Blues de Barcelona, requisit indispensable per participar en un esdeveniment d’aquestes característiques.

Alguns experts diuen d’ells que són “un dels millors espectacles de blues del nostre país”: la forma de cantar i tocar la guitarra de Pere, que ha residit a Austin (Texas) és tan autèntica som si hagués nascut en algun país del sud d’Estats Units, i Víctor està considerat un dels mestres de l’harmònica blues del panorama nacional i internacional.

The Suitcase Brothers han editat tres discos, “Living with the Blues” (2002), “Walk On” (2006) i ”Getting’ Outta Town” (2011), i han participat al primer European Blues Challenge (EBC) que es va celebrar a Alemanya al 2011. A més, han actuat en els principals festivals de blues com Blues Cazorla, Fuerteventura, Blues a Roses, Blues Cerdanyola, Blues a Reus, Hondarribia, Blues de Sevilla, Rock and River, Maryland (Blues Festival at the Kennedy Center, Takoma Park Festival), Dallas, Austin, San Angelo, Bedford (Bedford Blues Festival) i Blues Sur Siene entre d’altres.

Per tal de pagar part de les despeses per assistir a l’International Blues Challenge 2013, The Suitcase Brothers han realitzat una venda anticipada del seu nou disc, que sortirà properament a la venda per un preu de 10€. El disc, que també inclou un lot amb material de la banda, es pot sol·licitar enviant un correu electrònic a bluesagenda@gmail.com.

Foto: Joan Martínez Serres

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here