Aquesta acció forma part de la inicivativa “Espais Solidaris” de l’Aeroport del Prat, al que s’han sumat diverses associacions i organitzacions no governamentals, que han tingut l’oportunitat de posar stands a l’Aeroport, per poder divulgar la seva tasca

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a coneguda organització internacional Greenpeace, dedicada a la protecció del medi ambient arreu del món, participa aquesta setmana del projecte “Espais Solidaris” de l’Aeroport del Prat.

Des de dimarts i fins al proper 3 de febrer, Greenpeace disposa d’un stand situat a la terminal T2B, per a divulgar la seva activitat i sensibilitzar a la societat de la necessitat de la preservació del medi ambient.

Des que es va iniciar aquest projecte al setembre de 2011 han estat moltes les associacions i organitzacions no governamentals que s’han sumat a aquesta iniciativa emmarcada en la política d’Acció Social Externa d’Aena Aeroports,  que ha facilitat a organitzacions socials un espai d’impacte públic a les terminals T1 i T2 per divulgar la seva activitat i altres actuacions que ajudin a la sensibilització de la societat.

Tant a la terminal T1 com a la T2 l’espai que es cedeix per a l’expositor solidari està situat a la zona pública d’arribades, un lloc d’alta concurrència de passatgers.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here