Tres propostes de Carnaval per a totes les edats ompliran els caps de setmana del 2 al 17 de febrer

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]C[/dropcap]astellví de Rosanes celebra per partida triple el Carnaval amb diferents propostes per a totes les edats que comencen aquest cap de setmana amb el Beoforenaval jove, que enguany arriba a la seva tercera edició.

Es tracta de la festa jove de Carnestoltes del municipi, dirigida als i les joves de Castellví i de les rodalies. La festa se celebrarà avui dissabte a partir de les 23.30 hores al pati de l’escola vella i és una activitat organitzada per l’Associació de Joves de Castellví amb el suport de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament.

La rua del dissabte de Carnaval a Castellví de Rosanes arrencarà el dia 9 de febrer de davant de l’escola vella a les 18.30 hores i la comitiva carnavalesca recorrerà els diferents carrers del nucli urbà fins arribar a la sala del CCR, on hi haurà una xocolatada popular i ball de disfresses.

A més, les persones que tinguin ganes d’allargar les celebracions del Carnestoles una setmana més també podran sumar-se a la festa de Carnaval del barri de Can Sunyer, organitzada per l’associació de veïns i veïnes. La rua que recorrerà el barri, amb la seva corresponent carrossa, serà temàtica i girarà a l’entorn de les aventures de Tadeo Jones. La sortida de la rua serà a les 12.30 hores i en finalitzar, cap a les 14.30, hi haurà un pica-pica fred al Centre Cívic.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here