L’Ajuntament de la localitat baixllobregatina decidirà dijous en Junta de Govern personar-se com acció popular en el pressumpte cas de corrupció urbanística

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes (PP), ha explicat avui que va denunciar davant la Guàrdia Civil un pressumpte cas de corrupció urbanística a Castelldefels, que involucra pressumptament a l’exalcalde Agustín Marina (PSC) i a dos ex funcionaris del consistori, després de rebre una documentació anònima a casa seva que va lliurar a les forces de seguretat a principis d’aquest mandat (estiu del 2011) quan es va produir el canvi de govern (ara format per PP, CiU i AVVIC).

Durant aquests darrers mesos, l’Ajuntament ha col·laborat en la investigació que realitza la Fiscalia, a través del Jutjat de Gavà, en tot allò que se li ha requerit, de forma discreta per no entorpir la investigació i respectant sempre la pressumpció d’inocència dels imputats.

La investigació analitza diferents projectes urbanístics que s’han desenvolupat durant els ultims vint anys a Castelldefels.

Els dos ex-tècnics municipals imputats ja no treballen al consistori. Un dels imputats, l’exgerent de l’empresa municipal Castelldefels Projeccions, va ser acomiadada per l’actual govern municipal fa alguns mesos en assabentar-se que comptabilitzava la seva funció pública amb responsabilitats a empreses privades dins del sector immobiliari.

Davant d’aquesta investigació, l’alcalde Manuel Reyes proposarà a la Junta de Govern d’aquest dijous que l’Ajuntament de Castelldefels es presenti com acció popular en el cas.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here