No incorpora grans canvis excepte en el pròleg, que per primera vegada contindrà elements audiovisuals

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]J[/dropcap]a fa setmanes que els integrants de La Passió d’Olesa estan immersos en els preparatius de la temporada 2013, per a la qual no s’han previst massa canvis a nivell escènic o interpretatiu.

La gran novetat es troba en el pròleg, en el qual s’introduiran elements audiovisuals. D’alguna manera, es tracta de recuperar la idea que en el seu dia va tenir l’escenògraf José Tamayo, que va renovar la Passió a finals dels anys 60, quan va introduir la projecció de diapositives al pròleg. Evidentment, ara la tècnica ha evolucionat molt, i en comptes de diapositives, es passarà un muntatge audiovisual que encara està en procés d’elaboració.

De la Passió afirmen que aquesta “és de vidre”, és a dir, que si es toca massa l’espectacle, es pot trencar, i per això a vegades certs canvis no acaben de rutllar. En aquest sentit, i pel que fa als canvis que es volen introduir al pròleg, des de la direcció  afirmen que “si no surt bé, es treu i ja està”.

Quant als actors, tampoc hi ha grans canvis en l’elenc. Com a Jesús, per exemple, repeteixen Isidre Montserrat, Pep Vilà i Xavier Sánchez-parent. El que sí s’està fent és treballar amb la gent jove, introduïnt-la en diferents papers secundaris i s’està fent  un especial incís en la millora de les interpretacions.

Un altre canvi, tot i que petit, afectarà el vestuari. Es vol que els colors dels personatges principals siguin de tons més terrossos, i que els teixits siguin més naturals.

El calendari d’assajos de la temporada 2013 de la Passió d’Olesa es pot consultar al web de l’entitat  i la temporada arrencarà el 10 de març.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here