Aquest cap de setmana els carrers del Baix Llobregat s’ompliran de disbauxa i diversió amb la celebració de la festa de Carnaval

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]J[/dropcap]a fa dies que entitats, col·lectius de tota mena i grups d’amics i amigues busquen idees per fer realitat disfresses originals per les desfilades i festes de Carnaval que se celebren aquest cap de setmana arreu de la comarca.

Hi ha qui prefereix fer-se la disfressa de forma totalment artesanal i manual, ja sigui de forma més o menys el·laborada, i d’altres aposten per comprar-se una disfressa amb els seus complements en els molts establiments que des de fa setmanes ofereixen múltiples opcions per gaudir d’aquesta festa amb una indumentària personalitzada i original.

Molts municipis ja han celebrat aquesta setmana desfilades infantils, en el marc de l’horari escolar, però la gran festa del Carnaval al Baix Llobregat arriba demà dissabte 9 de febrer, amb les desfilades de comparses i carrosses que recorreran els carrers de la comarca durant la tarda, on tots els grups participants s’esforçaran per endur-se algun dels múltiples premis que es convoquen: a la disfressa més original, a la comparsa més animada, etc.

I per aquelles comparses i persones que tinguin ganes de continuar la festa, la majoria de municipis han organitzat festes de Carnaval per dissabte al vespre, un cop finalitzin les desfilades, en diferents indrets a cobert. Una nova oportunitat, per al jovent i per als adults, de tornar a demostrar l’orginalitat de la seva disfressa, de divertir-se i, potser, de guanyar algun premi.

La festa, ja està aquí! Comença el Carnaval!

A l’agenda d’elBaix.cat es poden consultar els horaris i itineraris de les rues de Carnaval als municipis de la comarca.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here