Ha obtingut un crèdit de 200 MEUR que es destinaran a finançar el pla d’expansió internacional i el nou centre logístic que preveu construir a Viladecans, que donarà feina a 250 persones

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’empresa Desigual ha signat un crèdit sindicat de 200 milions a cinc anys, segons ha comunicat la companyia. El grup de bancs que han subscrit el crèdit ha estat liderat per CaixaBank, que ha actuat com agent on també han participat, tots a parts iguals, l’Institut de Crèdit Oficial (ICO), la Banca March, el BBVA, el Banc Santander i BNP Paribas Fortis.

El préstec servirà per finançar el pla d’expansió internacional 2013-2018 que preveu la consolidació del pla de creixement de la companyia a la regió europea i l’obertura de nous mercats especialment a les regions d’Àsia i Llatinoamèrica. A més, els recursos també ajudaran a avançar en la construcció del nou centre logístic de Viladecans.

 En un context de forta crisi, aquest projecte, que suposarà una inversió de més de 100 milions d’euros i la creació de 250 llocs de feina, significa un impuls al creixement econòmic en l’àrea del Baix Llobregat.

El nou centre logístic donarà servei i suport a les necessitats de creixement de la companyia. Ocuparà una superfície total de 90.000 metres quadrats de sòl i 110.000 metres quadrats de sostre, dels quals 20.000 metres quadrats seran utilitzats per a activitats administratives pròpies i showrooms.

Les obres per a la construcció de la plataforma s’iniciaran aquest any i es realitzarà en tres fases. Desigual preveu finalitzar les obres i iniciar les operacions logístiques al 2015 .

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here