NISSAN contractarà  la meitat dels alumnes cornellanencs en pràctiques a L’Esteve Terrades. La multinacional ha renovat el seu conveni de col·laboració en Formació Professional amb la localitat baixllobregatina

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]É[/dropcap]s un pacte doble ja que, d’una banda, els alumnes de l’institut reben una formació actualitzada portada a terme per la plantilla de la fàbrica i, a la vegada, aquesta plantilla també amplia la seva formació amb renovacions dels seus títols. L’experiència s’ha dut a terme des del curs 2011-2012 i ara, després dels resultats, més centres de secundària de Barcelona volen signar aquest conveni també amb Nissan.

Els alumnes de Gestió Administrativa, Mecànica, Electromecànica de vehicles i automoció es beneficiaran d’aquest conveni. Aquests alumnes de l’Esteve Terrades tenen una formació concreta i profunda sobre els vehicles de NISSAN que els permet col·locar-se a la fàbrica al acabar els seus estudis. És un conveni molt similar al signat el 2009 amb SEAT, on els treballadors de la fàbrica de Martorell rebien formació específica del seu lloc de treball i els alumnes de l’Esteve Terrades feien les pràctiques a la factoria.

El 50% dels alumnes que han participat en aquest conveni ara estan treballant a la fàbrica de la Zona Franca. Paral·lelament a aquest conveni, l’Esteve Terrades també ha signat recentment un conveni de formació professional dual amb EVERIS i Siemens.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here