Demà l’Auditori aixeca el teló amb “La loba” de Lillian Hellman, un clàssic de la literatura dramàtica nord-americana

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]N[/dropcap]úria Espert és l’encarregada d’inaugurar la nova temporada a L’Auditori de Cornellà i ho farà aquest cap de setmana interpretant el personatge principal de “La loba”, acompanyada d’Héctor Colomé, Carme Conesa, Ricardo Joven, Paco Lahoz, Markos Marín, Jeannine Mestre, Víctor Valverde i Ileana Wilson.

Versionada per Ernesto Caballero, “La loba” tracta sobre l’ambició desmesurada d’una família de comerciants enriquits, els Hubbard, als Estats Units després de la Gran Guerra de Secessió. La trama fa reviure les experiències de tota una saga disposada a incrementar la seva posició social a costa de l’explotació de la raça negra i mostra l’orgull desmesurat americà i el capitalisme salvatge.

Però, per sobre de tot, la història gira entorn l’impressionant retrat d’una dona, Regina Hubbard, interpretada per Núria Espert, una dona sense escrúpols, ambiciosa i ressentida que es converteix en la representant de tota una casta familiar que tractarà d’aconseguir els seus objectius contaminant la seva pròpia descendència. “La loba” és també, però, la història d’una utopia, d’un somni, d’un viatge que Regina Hubbard empren per donar sentit a una vida gris.

“La loba” es podrà veure a l’Auditori de Cornellà demà diumenge 10 de febrer a les 19 hores. El preu de les entrades anticipades és de 21€; el mateix dia de l’espectacle, a taquilla, serà de 25€.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here