El Pavelló Municipal d’Esports Andrey Xepkin acull demà, de 9 a 20h, el “Trofeu de gimnàstica rítmica Ciutat de les Roses. Memorial Blanca Cano”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l torneig, organitzat pel Club Rítmica Sant Feliu amb la col·laboració de l’Ajuntament, comptarà amb la participació de 250 gimnastes de 29 clubs de rítmica diferents, tots ells de Catalunya excepte dos de La Rioja, el Club Rítmica Calahorra i el Club Rítmica San Agustín.

En la Copa catalana lluitaran pel podi gimnastes de categoria aleví, infantil, cadet, júnior i sènior, i a la tarda tindrà lloc la competició d’escolars, des de prebenjamí fins a cadet. La desfilada i el lliurament de trofeus es faran a les 13.15 h i a les 19.30 h, respectivament.

El trofeu de rítmica Ciutat de les Roses, que aquest any celebra la vuitena edició, fa tres anys es va batejar amb el nom de “Memorial Blanca Cano”, en homenatge a l’exgimnasta del Club de Sant Feliu Blanca Cano que va morir l’any 2010.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here