Viladecans va signar la setmana passada un conveni amb l’Associació de Fusters i Ebanistes de la comarca, per col·laborar en la creació i conservació d’hàbitats per a preservar la biodiversitat del territori

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l tinent d’alcalde de l’Àrea de Medi Ambient i Ciutat Sostenible de l’Ajuntament, José Luis Atienza, i el president de l’Associació de Fusters i Ebanistes del Baix Llobregat, Jonatan Miranda, van signar un acord perquè aquesta entitat subministri caixes niu per a ocells insectívors i ratpenats, espècies que sovint es troben amenaçades.

L’objectiu del conveni és fomentar la creació d’hàbitats d’aquestes espècies per tal de conservar la biodiversitat del territori. L’acord s’emmarca en el Pla d’acció per a la conservació i el foment de la biodiversitat urbana de Viladecans, que ja ha desenvolupat altres actuacions per aconseguir aquest objectiu i per promoure la sensibilització i l’educació ambiental.

 

Foto titular: Extreta de la pàgina web de l’Ajuntament de Viladecans

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here