El termini per participar-hi és obert fins aquest divendres, 15 de febrer

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]stà a punt de començar la 15a edició del Voluntariat per la llengua a Molins de Rei, una oportunitat per aprendre, millorar o perfeccionar la llengua catalana amb la col·laboració d’una persona catalanoparlant.

Es tratca de quinze hores de conversa repartides entre el mes de febrer i el mes de juny del 2013, que  pretenen ajudar en la integració lingüística d’una persona vinguda de fora de Molins de Rei o perquè aquelles persones que no tenen el català com a primera llengua puguin fer-ne un ús habitual en qualsevol situació augmentant-ne la fluïdesa.

L’activitat és totalment gratuïta i per apuntar-s’hi només cal omplir una fitxa amb la disponibilitat per a les hores de conversa. El termini per fer-ho finalitza aquesta setmana, el divendres 15 de febrer. Les inscripcions s’han de fer al Servei Local de Català de Molins de Rei, a Ca n’Ametller (C/ Jacint Verdaguer, 95 bis).

La presentació de les parelles voluntàries serà el dimarts 19 de febrer i a partir d’aquell moment, i fins al 7 de juny aproximadament, tindran lloc les trobades que volen contribuir a què més persones utilitzin el català amb facilitat en el seu dia a dia.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here