Aquest divendres, 15 de febrer, Sant Vicenç dels Horts acull un concert de jazzz clàssic protagonitzat per una de les joves promeses del jazz actual: Andrea Motis

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]ndrea Motis i Joan Chamorro estan considerats la revelació del jazz català. Andrea Motis, trompetista i saxofonista, canta amb una personalitat que no es veia feia anys i entusiasma al públic en tots els seus concerts.

D’això n’és en gran part responsable el seu mentor Joan Chamorro, que impulsa des del 2006 la Sant Andreu Jazz Band, la big band més jove d’Europa, fent una gran tasca en la difusió del jazz i el seu ensenyament als joves i futurs músics.

Joan Chamorro té una dilatada trajectòria com a saxofonista, treballant amb músics com Tete Montoliu, Slide Hampton, Bebo Valdés, Randy Brecker, The Manhattan Transfer i Stevie Wonder entre altres.

Joan Chamorro i Andrea Motis visitaran el Baix Llobregat acompanyats d’altres grans músics com el pianista Ignasi Terraza, que tot sol omple auditoris, Josep Traver, un dels guitarristes de jazz de més sensibilitat, i el bateria Esteve Pi, un dels més sol·licitats per acompanyar als músics internacionals que visiten Catalunya.

Les entrades anticipades es poden adquirir demà dimarts dia 12 de febrer, de 21 a 22 hores, a La Cuina d’en Toni (C/ Rafael Casanova, 45 de Sant Vicenç dels Horts). El preu és de 12 euros, i de 10 euros per a les persones que tenen el carnet cultural. El mateix dia del concert les entrades es posaran a la venta a les 20 hores.

El concert d’Andrea Motis & Joan Chamorro Quintet se celebrarà el divendres 15 de febrer a les 22 hores i és una iniciativa del Jazz Club La Vicentina de Sant Vicenç dels Horts.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here