Vuit dotacions terrestres i tres mitjans aeris treballen en l’extinció d’un incendi forestal a aquesta localitat baixllobregatina

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ls Bombers han estat alertats a les tres de la tarda d’un foc forestal situat a la zona de Mas Ratés. De moment, no es té constància que hagi estat necessari fer cap desallotjament preventiu.

El passat diumenge 3 de febrer, un altre incendi va cremar mitja hectàrea de vegetació a la zona. A més dels Bombers de la Generalitat, aquest cop tres patrulles dels Mossos d’Esquadra també s’han desplaçat fins al lloc de l’incendi.

Vuit dotacions terrestres i tres mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat treballen han treballat en les tasques d’extinció. A les 16:40h d’aquesta tarda, els Bombers han donat per establilitzat el foc, i han anunciat la retirada dels mitjans aeris.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here