L’esportista de Torrelles aconsegueix habitualment molt bons resultats a les competicions de natació a les que participa. Al Campionat de Catalunya de Natació, Special Olympics, va obtenir tres primeres places

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]B[/dropcap]rull va ser novament present al Campionat de Catalunya de Natació, Special Olympics, celebrat a Sabadell el passat 27 de gener, aconseguint la primera posició en les tres modalitats que va nedar.

Concretament, va obtenir resultats exitosos en els 50 metres papallona (amb un temps de 35:83), relleus 4x25m a(mb un temps total de 1:07:72) i 100 metres croll (amb un temps de 1:14:21). En aquesta última modalitat  va aconseguir rebaixar el seu temps mínim que era de 1:16:22 (que va fer al Campionat d’Espanya celebrat a Sevilla el febrer del 2012 i que li va donar el rècord d’Espanya).

A més, entre el 20 i el 24 de febrer propers, en Marc Brull participarà al campionat d’Espanya 2013 que se celebra a Cadiz, on haurà de defensar el seu títol.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here