Fins el mes de maig es podran veure quatre muntatges teatrals de gran qualitat a preus molt assequibles

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]quest cap de setmana, el diumenge 17 de febrer, obre la Temporada de Teatre de Primavera a Can Massallera amb “9 maletes”, una peça dirigida per Joaquim Oristrell, interpretada per l’actriu Mercè Sampietro i el músic Eduard Iniesta.

L’obra de teatre explica la història de dos col·leccionistes de cartes autèntiques de personalitats com Henry Miller, Marilyn Monroe, Josep Pla, Alfons XIII o Jack l’Esbudellador, les quals aniran plantejant interrogants, mostrant secrets i despertant emocions.

La Temporada de Teatre de Primavera de Sant Boi, que finalitzarà coincidint amb la Festa Major, ha programat tres espectacles més. Es tracta de  “Confessions de dones de 30”, que es podrà veure el 17 de març, una comèdia sobre els problemes femenins superada la barrera dels 30 anys; “Litus”, que es veurà el 14 d’abril, una tragicomèdia plena d’humor i tendresa; i “Clinc!”, programada pel 19 de maig, un muntatge de bombolles de sabó sobre les peripècies de dos personatges que són en un món on tot els és desconegut.

Les entrades per les diferents representacions es poden adquierir de forma anticipada a través de Telentrada o a Can Massallera, en horari de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores, així com una hora abans de la representació.

Les entrades tenen un preu de 12€ i els estudiants, majors de 65 anys, menors de 16 anys, parelles culturals, titulars del carnet jove i grups de més de 10 persones les poden adquirir per 9€. Les entrades amb descompte amb el carnet de Parelles Culturals només es venen a la taquilla de Can Massallera.

També hi ha disponible un abonament per als quatre espectacles per 27€. En el cas de l’espectacle “Clinc!”, les entrades per als infants tenen un preu de 5€.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here