L’Ajuntament molinenc i la delegació comarcal de la Cambra de Comerç de Barcelona, han signat un acord per difondre la internacionalització empresarial de la vila

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’acord també promourà la formació, l’assessorament financer i comercial i la promoció dels serveis de la Cambra i el Club Cambra. Es col·laborarà en la millora dels polígons industrials mitjançant el desenvolupament de la fibra òptica, la difusió de solars i naus disponibles i les activitats amb valor afegit.

Les empreses podran gaudir de serveis d’iniciació a l’exportació, d’anàlisi i d’obertura de nous mercats, d’accés a oportunitats de negoci i d’estratègia internacional que impulsin i afavoreixin la internacionalització del teixit empresarial de Molins de Rei. Per tal de poder oferir els serveis d’internacionalització ambdues parts estudiaran la planificació conjunta d’activitats de difusió internacional.

Així mateix, el conveni preveu que es fomenti la formació empresarial mitjançant accions de formació continuada que donin resposta a les necessitats empresarials. Paral·lelament, es posaran a disposició de les indústries i comerços de la vila mecanismes per millorar l’accés al finançament empresarial.

Es treballarà per difondre al conjunt del teixit empresarial de Molins de Rei l’Oficina de Gestió Empresarial de la Delegació de la Cambra al Baix Llobregat ubicada a Sant Feliu de Llobregat la qual cosa comporta un gran estalvi en hores i desplaçaments a tots els associats de la vila.

També es posa a disposició dels comerços de Molins de Rei, mecanismes per millorar la seva competitivitat. Es difondran els serveis de la Cambra i el Club Cambra. Gestió dels polígons industrials amb el suport de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya(UPIC), institució vinculada a la Cambra de Comerç de Barcelona, s’incidirà  en les accions que permetin la millora dels polígons industrials de la vila:  desenvolupament de la fibra òptica,  difusió de la oferta de solars i naus disponibles,  l’atracció d’activitats de valor afegit així com l’impuls de l’associacionisme als polígons.

Tant l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, com el president del Consell de la delegació de la Cambra al Baix Llobregat, Carles Guilera han expressat la seva satisfacció: “amb aquest acord el teixit empresarial i comercial de Molins de Rei millora la seva competitivitat i podrà fer un salt endavant per afrontar el repte de la internacionalització. Més recursos per a les empreses es tradueix també en la generació de més ocupació, un dels compromisos que hem assumit dins del Consell de Seguiment de la crisi”, ha afirmat l’alcalde. Carles Guilera, per la seva part, ha subratllat que “el conveni ens permet tenir més visió de futur per reforçar les empreses, comerços, indústries i serveis de Molins de Rei”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here