De 9 a 14h es durà a terme aquesta activitat  a la Pineda de Gavà per preservar el Delta del Llobregat, a la que els organitzadors conviden a participar a tota la ciutadania

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]T[/dropcap]ornen a la Pineda de Gavà per a eradicar el famós miraguà fals (Araujia sericifera), una planta exòtica invasora que porten temps eliminant d’aquestes pinedes, i que s’escampa sense control per molts indrets del nostre Delta.

En aquesta ocasió  es centraran en la Pineda de la Pava (entre la riera de Canyars i l’Avingunda Bertrand i Güell), que és idèntica i es troba adjacent a la pineda de la Maiola (protegida com a ZEPA i Xarxa natura 2000) que ja han netejat amb voluntaris el 2012, però que al contrari que aquesta, es va deixar fora de la Reserva del Delta del Llobregat.

Quan? Diumenge, 17 de febrer, de 9-14h (aprox.)

On? Parada del bus L94 Barcelona-Castelldefels, a l’autovía de Castelldefels, on fa cruïlla amb l’Av. del Mar de Gavà (veure línia)

Activitat gratuïta. Es prega confirmació: info@depana.org, sos.deltallobregat@gmail.com, o Raúl Bastida 639150757) abans de divendres al migdia.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here