L’empresari que està també imputat en el cas nega davant el jutge tenir cap coneixement sobre suposades irregularitats urbanístiques a Castelldefels

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l titular del jutjat número 8 de Gavà ha citat a declarar, en qualitat d’imputat, un nebot de l’antiga gerent de l’empresa municipal Castelldefels Projeccions, Lola Irún, i la seva exparella, l’arquitecte municipal de Castelldefels dels últims vint anys, Antoni Gomà.

Segons han confirmat fonts judicials, l’arquitecte Jordi Martín Irún serà interrogat pel jutge el proper 20 de febrer per la seva vinculació en societats implicades en les suposades irregularitats urbanístiques que s’investiguen.

Per la mateixa qüestió ha estat preguntat aquest dimecres l’empresari Manuel Martín López, imputat també en el cas, qui ha negat davant del jutge tenir cap coneixement sobre els suposats delictes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here