Ha estrat una nova ubicació i presenta un complet programa d’activitats per als i les joves del municipi durant el proper trimestre

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l Casal de Joves de Vallirana ja té en ple rendiment la seva nova ubicació al c/Major, 612, en horari de dilluns a divendres de 16 a 21 hores.

Això implica que, a més de començar-s’hi a fer els primers cursos dirigits al jovent, ja fa uns dies que les seves instal·lacions acullen les classes dels cursos d’anglès organitzats per Promoció Econòmica i les classes del Taller Pont per a la Dona Immigrant que organitza Serveis Socials, donant utilitat a les instal·lacions en horari de matins.

La setmana vinent arrenquen els primers cursos de l’Agenda Jove 2013 de Vallirana, que encara tenen obert el termini d’inscripció. Aquesta es pot fer per correu electrònic (pij@vallirana.cat), trucant per telèfon (93.683.23.34) o bé directament el Casal de Joves.

Hi ha una variada oferta de cursos i tallers, tant relacionats amb el domini de les TIC (Prezi, Photoshop, Word, Excel), com amb l’edició de vídeos,   la creació de pàgines web, la dansa (sevillanes, dansa del ventre, bollywood), la cuina (vinagretes, cuines del món) i el món del coaching, la meditació i el ioga, entre d’altres.

L’oferta completa de cursos i horaris es pot consultar al web de l’Ajuntament de Vallirana.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here