Quan falten pocs dies pel Mobile World Congress (MWC),  el PP insta el Govern de la Generalitat a instal·lar infraestructures de telefonia mòbil a la totalitat de la C-31

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap] l portaveu adjunt del Partit Popular de Catalunya (PPC), Santi Rodríguez, ha instat aquest dissabte el Govern a instal·lar infraestructures de telefonia mòbil que permetin “donar servei a la totalitat de la C-31 al seu pas pel Baix Llobregat”.

Segons el portaveu popular a la Comissió de Territori, “quan falten uns dies pel Mobile World Congress (MWC) no dóna bona imatge que hi hagi manca de continuïtat en la senyal de telefonia mòbil perquè molts visitants arribaran a través de l’Aeroport del Prat”.

Rodríguez també ha alertat que els problemes van sorgir quan la via va ser desviada per un nou traçat amb motiu de les obres de construcció de la nova terminal T1 de l’aeroport del Prat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here