Porta per títol “Com fer positiu el lideratge” i es portarà a terme el dissabte 16 de març al matí

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]C[/dropcap]om fer positiu un lideratge” és el nom de la jornada que l’Àrea de Joventut del Patronat Municipal de Sant Esteve Sesrovires ha organitzat pel proper 16 de març per a monitors i premonitors de lleure infantil i juvenil.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar al SIAC fins al proper 1 de març.

El seminari, que té una duració de quatre hores, s’impartirà a l’Aula Municipal de Formació, en horari de 10.00 a 14.00 hores. La formació permetrà entendre els estils de relació dintre d’un grup i conèixer quines són les millors tècniques per gestionar aquestes relacions.

Per participar-hi és necessari estar en possessió del títol de monitor d’activitats de lleure infantil i juvenil o del certificat de premonitor.

Les inscripcions, que tenen un preu de 20€, ja estan obertes i es poden realitzar al SIAC fins al proper 1 de març. Els i les joves que tinguin el carnet de l’Sputnik vigent tenen un descompte del 20%.

La jornada de formació està organitzada per l’Ajuntament de la localitat i serà impartit per Educa, l’escola de professions educatives, socials i culturals.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here