Després de diversos conflictes, com el cas de la voluntat d’imposició de la bandera espanyola a Corbera; ICV-EUiA va presentar una proposta per demanar que la delegada del govern aclareixi els fets en sèu parlamentària. Tots els grups excepte PPC i C’s hi van votar favorablement

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a delegada del govern espanyol haurà de comparèixer al Parlament per explicar quines són les seves competències. CiU, ERC, PSC i CUP s’han sumat a la petició d’ICV-EUiA perquè María de los Llanos de Luna aclareixi en comissió parlamentària fins on arriben les seves atribucions.

En els darrers mesos, Llanos de Luna ha estat molt criticada per part dels mateixos grups que van demanar aquest dimecres la seva compareixença.

La delegada espanyola ha denunciat diversos municipis catalans per haver-se declarat territori català lliure i sobirà, per no penjar la bandera espanyola a l’ajuntament o per contractar trens per a la Diada. El Parlament li reclamarà també explicacions pels casos d’espionatge.

El cas de la bandera espanyola a Corbera

La delegada del govern espanyol a Catalunya, va interposar un recurs contenciós administratiu contra l’Ajuntament de Corbera, per tal que aquest posés la bandera espanyola a cinc instal·lacions municipals: el pavelló d’esports, la biblioteca, l’escola, el camp de futbol i la policia local.

L‘Ajuntament de Corbera va declarar no tenir “cap intenció” de posar la bandera espanyola en els equipaments de la localitat, com li reclama la delegada. La bandera espanyola ja oneja al consistori i amb això, Corbera creu que ja compleixen la legalitat.

 

Foto titular: Imatge de Maria Llanos de Luna. Extreta de la pàgina web del Ministerio de Hacienda y Administraciones públicas

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here