La productora vol comptar amb la implicació de la ciutat de Sant Feliu de Llobregat, que acollirà el rodatge el proper mes d’abril

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]d Eternum” és un curtmetratge que es rodarà al tanatori de Sant Feliu de Llobregat aquesta primavera. Allà, Daniel, un nen de 8 anys, coneixerà la Carmen, una dona gran amb qui compartirà la seva visió particular sobre la vida i la mort.

Xavier Cruzado, director, guionista i productor del curt, explica que li agradaria comptar amb la complicitat i implicació de la ciutadania de la ciutat per fer d’extres.

“Necessitem un grup de 25 persones i una nena d’aspecte asiàtic d’entre 6 i 8 anys d’edat”, ha explicat. Cruzado ja s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament de la localitat i properament es farà una presentació del projecte per captar suports i col·laboracions.

El càsting ja està pràcticament tancat i al film hi apareixeran els actors Víctor Martínez (que farà del nen protagonista), Cristina Rodríguez, Francesc Pagès i Xavier Serrat. Tots ells han participat a diverses pel·lícules i sèries de televisió, així com en curtmetratges. Queda per confirmar el personatge de la dona gran, però el director avança que serà una “àvia adorable”.

Ad Eternum compta amb la col·laboració de CineBaix i ha iniciat una campanya de micro-finançament col·lectiu per tal de tirar endavant el projecte. Les donacions es poden fer al número de compte 1465-0120-36-1707351764 especificant el número de DNI en la transferencia i notificant-ho al correu electrònic my5films@gmail.com.

Les persones que hi col·laborin entraran en el sorteig de premis com samarretes, presència als agraïments, la possibilitat de veure el curmetratge online abans de l’estrena, un DVD original del curmetratge i la possibilitat de fer d’extra durant el rodatge, entre d’altres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here