L’Airbus A-380, que va aterrar ahir a l’Aeroport de Barcelona-El Prat, portava a bord mig miler de persones, la majoria participants al Mobile World Congress

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’avió de passatgers més gran del món, l’Airbus A-380, va aterrar ahir a l’aeroport del Prat, amb mig miler de passatgers a bord, la majoria participants del Mobile World Congress (MWC) que ha començat avui.

L’avió, procedent de Dubai i operat per la companyia Emirates, va aterrar amb cinc minuts de retard, a un quart d’una del migdia, enmig de l’expectació de periodistes i persones curioses.

A la tarda, el comboi va sortir de Barcelona a les 15.25 h per tornar a Dubai, on va arribar a les 00.45 h (21.45 h, hora catalana).

Divendres vinent, serà de nou a l’aeroport català per segona vegada, per donar servei a les persones participants del MWC, que tornaran a Dubai.

Comença el Mobile World Congress

Barcelona acull des d’aquest dilluns el Mobile World Congress (MWC), l’aparador més gran del món per a la telefonia mòbil, que preveu batre tots els rècords d’assistència des que el 2006 va començar la seva aventura a la capital catalana.

L’organització espera prop de 70.000 persones entre el 25 i el 28 de febrer, amb més de 3.000 mitjans de comunicació acreditats -un 90% estrangers.

L’impacte econòmic també s’espera que sigui de rècord i se situï per sobre dels 300 milions d’euros. Enguany es canvia de recinte i els 1.500 expositors passen de disposar de 70.500 metres quadrats que tenien a Montjuic, a 94.000 que tenen les instal·lacions de la Fira a la Gran Via de l’Hospitalet.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here