El Mobile World Congress va iniciar-se dilluns. Ubicat a les instal·lacions de la Fira a la Gran Via de l’Hospitalet, la seva proximitat al Prat ha fet que aquesta ciutat en surti directament beneficiada

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ls grans hotels de la ciutat han vist incrementades les seves reserves fins al 90% arran del Congrés Mundial de la Telefonia Mòbil que va començar dilluns a Barcelona.

Els seus responsables han valorat molt positivament que es desenvolupi aquesta gran fira tant a prop del Prat. No obstant, des de l’hotel Blauet s’ha denunciat la competència deslleial que fan grans cadenes hoteleres que, en temporada baixa, posen uns preus molt baixos i setmanes com aquesta, els pugen de forma desorbitada.

Els taxis també surten beneficiats per la nova ubicació

Els taxistes de Barcelona han afrontat amb optimisme la setmana del Mobile World Congress (MWC), on s’espera un augment de la demanda d’entre un 30% i un 40%, segons el Sindicat del Taxi de Catalunya (STAC).

El sindicat també ha celebrat que el MWC es traslladi enguany del recinte de Montjuïc, a la plaça Espanya, al recinte firal de Gran Via. D’una banda, perquè la capacitat de la parada de taxis passa de “40 a 400 vehicles” i perquè no hi ha tant de risc de col·lapse als accessos. De l’altra, per la menor competència del transport públic, ja què a la zona no hi ha parada de metro.

El Mobile World Congress

Barcelona acull des d’aquest dilluns el Mobile World Congress (MWC), l’aparador més gran del món per a la telefonia mòbil, que preveu batre tots els rècords d’assistència des que el 2006 va començar la seva aventura a la capital catalana. L’organització espera que hi passin prop de 70.000 persones fins demà.

L’impacte econòmic també s’espera que sigui de rècord i se situï per sobre dels 300 milions d’euros. Enguany s’ha canviat de recinte i els 1.500 expositors han passat de disposar de 70.500 metres quadrats que tenien a Montjuic, a 94.000 que tenen les instal·lacions de la Fira a la Gran Via de l’Hospitalet.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here