L’aeroport ha incorporat un comitè per impulsar l’activitat de mercaderies. L’organisme operatiu està integrat pels representants de tots els agents implicats a la cadena de càrrega aèria del Prat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]ena Aeropuertos ha posat en marxa aquest mes de febrer el Comitè Facilitador de Càrrega Aèria de l’Aeroport de Barcelona-el Prat.

L’òrgan està integrat pels representants de tots els agents implicats a la cadena de càrrega aèria del Prat i té com a objectiu millorar la competitivitat i desenvolupar el negoci del transport de les mercaderies, segons informa avui dimecres per nota de premsa l’ens estatal de gestió de l’aeroport.

La iniciativa s’emmarca en la implantació d’un nou Pla Estratègic per al Desenvolupament de la càrrega aèria, que inclou també una nova gestió de les relacions amb els clients per atendre millor les seves demandes.

La constitució del Comitè va tenir lloc el passat 20 de febrer i en el mateix estan representats tots els agents implicats en la cadena de la càrrega aèria a Barcelona, atès que amb aquest nou fòrum es pretén propiciar la participació i col·laboració de tota la comunitat de càrrega.

El Comitè, que es reunirà cada dos mesos i serà un fòrum eminentment operatiu, té com objectiu impulsar i millorar la qualitat de l’activitat de la càrrega aèria en l’Aeroport de Barcelona. Aquest Comitè s’emmarca dintre de les mesures recollides en el nou Pla Estratègic d’Aena per al Desenvolupament de la Càrrega Aèria, que té principalment tres línies d’actuació: -La millora de la competitivitat en matèria de seguretat, serveis d’inspecció en frontera, infraestructures físiques, tecnologies i sistemes d’informació, així com qualitat i millora de la competència en els serveis; el desenvolupament del negoci a través del màrqueting aeroportuari i la promoció del transport aeri de mercaderies; i una nova gestió de les relacions amb els clients per a atendre millor les seves demandes.

Amb el mateix objectiu que el de Barcelona-El Prat, s’han creat Comitès Facilitadors de Càrrega Aèria als aeroports de Madrid-Barajas, Saragossa, Vitòria i València.

 

Foto titular: Imatge de la reunió del Comitè Facilitador de Càrrega del Prat. Imatge propietat d’AENA

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here