[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’Esbart Vila d’Esplugues ha enjegat la campanya Nois, on sou? (#noisonsouesbart) per tal de cercar més integrants masculins entre les seves files, ja que la majoria de dansaires són noies.

Aquest és un problema molt comú entre els esbarts dansaires, en gran part ocasionat per la desconeixença real de les activitats d’aquests grups folklòrics. Hi ha la idea generalitzada que la dansa, ja sigui tradicional o de creació, està encarada més a les noies pel fet de la gestualitat, la musicalitat i la gran i tòpica concepció del ball català com quelcom massa refinat, aburrit i repetitiu.

L’Esbart d’Esplugues vol deixar de banda totes aquestes idees errònies sobre la dansa i demostrar als nois que pot arribar ser un esport pel gran exercici físic que s’hi realitza i es pot arribar a “suar” tant com hen un partit de futbol. Hi han balls esgotadors que si no tens una bona forma física no es poden arribar a realitzar!

Estem ben segur que hi ha molts nois, de totes les edats, que voldrien participar-hi però per vergonya o per no acabar de conèixer l’esbart, no ho fan. A l’Esbart d’Esplugues, tothom hi té cabuda. Des dels 4 anys, hi ha seccions per a totes les edats, fins i tot per als pares i avis!

La campanya Nois, on sou? vol mostrar als integrants del Cos de Dansa en la seva faceta més divertida i desenfadada, com a senyal d’obertura i proximitat, tot esperant nous membres que vulguin compartir amb ells i elles, estones de dansa, espectacles, sortides i molta diversió.

De mica en mica, s’aniran distribuint imatges diverses del Cos de Dansa durant tot aquest primer semestre de l’any, que és el temps de duració previst per a la campanya.

L’esbart té previstes moltes ballades i actuacions en aquest any com el Gran Espectacle Musical La Llegenda de Sant Jordi, el Festival de Dansa d’Esplugues, l’actuació a Múrcia, la Gran Ballada de Festa Major i moltes altres durant tot l’any. Sóm una entitat molt dinàmica, amb 28 anys de trajectòria i guardonada amb el Premi Pont d’Esplugues 2011 a l’Activitat Associativa.

Nois, oblideu la vergonya! Oblideu els prejudicis! Esteu deixant passar un món ple d’activitats culturals i que ajuden a fer país!

Encara no ens coneixes? No t’ho pensis més! Vine a ballar a l’Esbart!

Esbart Vila d’Esplugues

http://esbartesplugues.blogspot.com

[twitter count=”3″ user=”esbartesplugues”]

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here