Durant el mercat, que serà demà de 10 a 14 hores, es farà una recollida solidària d’aliments

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]C[/dropcap]astellví de Rosanes celebra aquest cap setmana el primer mercat d’intercanvi, que es portarà a terme a la plaça de la localitat demà diumenge de 10 a 14 hores.

El mercat, que és una iniciativa de l’Ajuntament de Castellví amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, vol donar rellevància a l’intercanvi com un gest responsable, solidari i ecològic.

Hi participen persones del poble que posaran a la venda objectes en bon ús que ja no utilitzen, per tal que altres persones hi donin un segon ús, contribuint així a la reducció de la generació de residus i fomentant la prolongació de la vida útil de productes de tot tipus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here