Demà, de 10 a 19 h, tindrà lloc una nova edició del Forastocks, el mercat al carrer organitzat pel Consorci de Comerç de Sant Feliu

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n aquesta ocasió, les parades s’instal·laran a la plaça de la Vila i al carrer de Pi i Margall. Es preveu la participació d’uns 60 comerços locals que posaran a la venda tot tipus de productes d’oportunitat, des de roba, complements i sabates de final de temporada, fins a objectes de parament de la llar i joieria, entre altres.

Aquesta és la cinquena edició del Forastocks. En l’anterior cita, celebrada el mes d’octubre de l’any passat, les parades es van instal·lar al barri de Can Calders. També s’han fet edicions a la rambla Marquesa Castellbell i al barri de Mas Lluí.

Amb els canvis d’ubicació, el Consorci de Comerç vol fer arribar el Forastocks cada vegada a un eix comercial del municipi, amb la finalitat de donar a conèixer a la ciutadania les diferents zones de Sant Feliu on hi ha una major concentració d’establiments comercials.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here