És una inicitiva del consistori de la localitat i de l’AMB per donar a conèixer tot el que el Parc ofereix

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’Ajuntament d’Esplugues i l’Àrea Metropolitana de Barcelona han organitzat una vintena d’activitats durant aquest any perquè tothom  conegui millor el valor botànic, històric i cultural d’un dels racons més emblemàtics de la ciutat: el parc de Can Vidalet.

Aquest indret havia estat el jardí de tres cases senyorials, de les quals només resta dempeus la que li dóna el nom i actualment és de titularitat municipal.

Al Parc de Can Vildaet s’hi pot trobar una gran varietat d’arbres d’espècies autòctones, molts d’ells centenaris, combinats amb espècies exòtiques, i durant els últims anys s’hi han fet moltes actuacions per convertir-lo en un exemple de parc sostenible.

La primera cita, oberta a tothom, per redescobrir el parc serà el dimecres 13 de març, a les 18 hores. Hi haurà jocs infantils amb contes, maquillatge i jocs de pista amb l’Esplai Pubilla Cases-Can Vidalet.

Algunes altres de les activitats programades són la que ha organitzat el Cercle Artístic d’Esplugues, que oferirà una exposició de pintors i una actuació d’aquarel·listes el diumenge 17, a partir de les 10 hores, i la jornada ludicoesportiva del dijous 7 dedicada als escolars, en la qual es farà una cursa d’orientació organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat, on l’alumnat disposarà només de l’ajuda d’un mapa.

Es pot consultar el programa d’activitats al web de l’Ajuntament d’Esplugues i a l’agenda de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here