El Ple celebrat aquesta setmana ha aprovat per unanimitat el document de la Coordinadora de Colles Castellers de Catalunya que destaca els valors socials vinculats al món casteller

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l Ple de l’Ajuntament de Molins de Rei ha aprovat, per unanimitat, l’adhesió al document sobre els valors socials del fet casteller, a proposta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) i vehiculada per la colla local, els Matossers.

El document, que parla de valors universals vinculats al món casteller, com el treball col·lectiu, la cooperació, el respecte mutu, la cohesió… va ser aprovat a l’Assemblea anual de la Coordinadora de Colles Castelleres del 2012.

En les seves intervencions, els portaveus dels diferents grups municipals han reconegut la tasca del món casteller en general, i la colla local, els Matossers en particular, com a clars representants i defensors d’aquests valors i els han encoratjat a continuar amb aquesta tasca.

El president de Matossers, David Fernández Ochoa, va agrair la unanimitat en el vot favorable, que “demostra la transversalitat de la mateixa activitat castellera, dels valors que representa i la capacitat de generar cohesió d’aquesta activitat”.

A més de Molins de Rei, també s’han adherit a aquest document els Plens de Tarragona, Barcelona, Mataró, Sant Feliu, Granollers, Berga i Castellbisbal.

Els Matossers de Molins de Rei estan convidat a d’altres municipis propers, allò on no hi ha cap colla castellera local, a adherir-se al document.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here