El Club Atletisme Sant Boi organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat i el Parc Sanitari San Joan de Déu, aquesta cursa popular que se celebrarà el proper diumenge 10 de març

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a sortida i l’arribada de la 28ª Cursa Popular es farà a l’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda de Sant Boi. La cursa -autoritzada per la Federació Catalana d’Atletisme- s’iniciarà a les 10 del matí i recorrerà un circuit urbà de 10 km.

Tanmateix, s’han preparat cuses de 460m (OPEN Prebenjamí.Benjamí) i de 860m (OPEN Aleví – Infantil – Persones discapacitades). Aquestes, d’inscripció gratuïta, s’iniciaran entre les 9 i 9:25h.

Les inscripcions es tancaran demà a les 21h, a no ser que prèviament s’hagi arribar al total de 2000 persones inscrites a l’OPEN Popular de 10 km  o a 300 persones inscrites a la resta d’OPEN. No s’admetran inscripcions el mateix dia de la cursa. Et pots incriure online seguint aquest enllaç.

La inscripció és gratuïta a tots els OPEN excepte a la Cursa Popular, en que el preu serà d’entre 12 a 14€, en funció de si els i les participants tenen xip propi o l’han de llogar. Dos euros de cada una de les inscripcions, es destinaran a l’Obra Social de Sant Joan de Deu, per afavorir la investigació sobre malalties mentals.

Els i les participants podran, la setmana següent de la cursa, descarregar el vídeo de la seva arribada a meta i del seu pas pel km5, gràcies a la Fundació Llor. A més, el Club Atletisme Sant Boi farà obsequi a totes les persones participants, d’una tovallola edició especial commemorativa de la cursa.

El recorregut de la cursa serà el següent:

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here