La població baixllobregatina rebia aquesta setmana la visita de la senadora de l’Entesa pel Progrés de Catalunya, Mònica Almiñana, per conèixer la realitat del seu consistori i els serveis que ofereix i veure quin impacte podria tenir en poblacions com Sant Climent, la reforma de l’administració local

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]l llarg d’un matí, la senadora d’Entesa pel Progrés de Catalunya —PSC, ICV i EUiA—, Mònica Almiñana Riqué va visitar Sant Climent de Llobregat per tal d’avaluar els efectes que podria tenir l’avantprojecte de reforma de la llei d’administracions locals presentat pel govern de l’Estat.

Almiñana va ser rebuda a l’Ajuntament per l’alcalde, Isidre Sierra, amb qui va tenri la possibilitat de tractar sobre algunes de les qüestions fonamentals dels serveis que ofereix el municipi a la ciutadania. Sierra va tenir, així, la possibilitat d’expressar-li la seva oposició a la proposta legislativa governamental.

Durant la seva estada, la senadora va visitar també l’escola bressol municipal, els serveis socials i a la Policia Local per tal de tenir constància de quines són les actuacions que es desenvolupen des de tres de les àrees fonamentals de l’administració local a Sant Climent.

Amb motiu de la visita, Isidre Sierra va voler mostrar la seva “oposició a un avantprojecte totalment absurd que menysté a les administracions que treballem d’una manera més propera al ciutadà. En un moment difícil com és l’actual, aquesta proposta ve a afectar greument a la primera línia del servei públic i a l’autonomia dels municipis i dels seus representants legals”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here