Aquest diumenge s’ha disputat a la ciutat de Gavà la XVIII edició de la Mitja Marató Gavà – Castelldefels – Gavà. En categoria femenina la guanyadora ha estat Esther Montosa (1:29’42”)

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n categoria masculina des d’un principi han dominat la cursa un grup format per Pere Ordoñez (J.A. Sabadell), Juan Manuel Alvarez (R.W. Barcelona) i David Guiamet (Slop. Cat Sabadell). Aquest grup s’ha mantingut unit fins al quilòmetre 18 quan els seus integrants l’han trencat buscant la victòria.

Finalment a l’arribada, situada a l’Estadi Municipal la Bòbila, ha entrat en primera posició Pere Ordoñez, amb un temps de 1:11’42”, seguit de David Guiamet amb un temps de 1:11’51”. El tercer en creuar la línia d’arribada ha estat Juan Manuel Alvarez amb un crono de 1:12’29”. El vent que ha bufat durant el transcurs de la prova ha impedit que els atletes poguessin fer uns millors temps.

Pel que fa a les dones la més ràpida en cobrir els 21Km ha estat Esther Montosa (Slop. Cat Sabadell) amb un temps de 1:29’42”. La segona classificada ha estat Mariona Soler (Corredors.cat) amb un crono de 1:33’47”. Cristina Pastor (Esportrissim) ha creuat l’arribada en 1:34’32”.

Enguany la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà ha aplegat a 2500 atletes i ha comptat amb una novetat important, una cursa de 10Km, per fomentar l’esport més popular.

En la cursa de 10Km, s’ha fet amb la victòria l’atleta Radouan Nour, que ha entrat a meta amb un temps final de 33’19”. Només un segon més tard ha entrat el segon classificat, Mario Mazana, i el tercer ha estat Alex Casablancas amb un crono de 34’25”.

Pel que fa a la categoria femenina la victòria ha estat per Judith Oliver, amb un temps de 42’39”. En segona posició i amb un crono de 45’12” ha creuat la línia d’arribada Debora García. La tercera classificada ha estat Monica Montpart amb 45’45”.

La Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà està organitzada per l’Ajuntament de Gavà, l’Ajuntament de Castelldefes i Zona Vip Events. I compta amb el suport de la Diputació de Barcelona que la distingeix com a Gran Premi de la Challenge de Mitges.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here