És una iniciativa de tres entitats culturals, La Vicentina, El Centre i l’Ateneu, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]T[/dropcap]ot just fa un mes i mig que va néixer el carnet cultural de Sant Vicenç dels Horts (CCSVH), coincidint amb la Festa Major d’Hivern, i ja s’han emès un total de 189 unitats.

Les tres entitats culturals  que gestionen un local de concurrència pública al municipi, La Vicentina, l’Ateneu i El Centre són les impulsores del CCSVH, amb el suport de l’Ajuntament, i valoren molt positivament la resposta immediata que ha obtingut aquesta iniciativa cultural conjunta.

El carnet cultural permet a totes les persones associades de La Vicentina, l’Ateneu i El Centre gaudir dels mateixos avantatges en les entrades dels espectacles, independentment de l’entitat de la qual siguin sòcies i del local on es duguin a terme. La petició del carnet s’ha de fer a l’entitat de la qual se sigui soci.

Espectacles de qualitat, a preus reduïts i a prop de casa és el gran avantatge del CCSVH. Una bona mostra va ser el concert d’Andrea Motis i Joan Chamorro Quintet, organitzat al febrer pel Jazz Club La Vicentina.  En aquella ocasió el teatre es va omplir de gom a gom d’un públic que no es volia perdre l’actuació en directe dels considerats la revelació del jazz català.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here