El Ple Municipal del mes de març de la localitat baixllobregatina, va aprovar per unanimitat una moció sobre la cimera econòmica i social que es farà al Parlament de Catalunya el 16 de març

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a moció sol·licita que es marquin uns mínims en temes socials, serveis públics, sanitat i educació a la cimera, així com un full de ruta amb polítiques per estimular l’ocupació i el creixement.

El text considera indispensable adoptar un seguit de mesures urgents que afecten el món local i insta el Govern català a tractar qüestions específiques com ara constituir una xarxa d’últim recurs de lluita contra l’exclusió, engegar un pla de xoc contra l’atur juvenil i l’atur de llarga durada o mantenir en els propers pressupostos de la Generalitat els programes de mediació, entre d’altres.

El Consistori també va aprovar amb el vot a favor de tots els grups municipals dues mocions més, relacionades amb temes econòmics i socials. Una d’elles demana a l’Estat i la Generalitat que estableixin mesures de prevenció davant els desnonaments. En aquest sentit, des de l’Ajuntament es faran accions complementàries, com ara assessorar a les persones afectades o deixar d’operar amb aquelles entitats bancàries que promoguin desnonaments de residència habitual de persones empadronades a Viladecans.

Pel que fa a l’altra moció aprovada, el seu objectiu és sol·licitar a la Generalitat que als pressupostos de l’any 2013 s’inclogui la dotació per al nou hospital de Viladecans.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here