Una exposició de pintures i una subhasta serviran per captar fons que financin l’efemèride del treball conjunt entre l’Associació de Productors de Fruita Dolça i l’Associació Estel, que dedica la seva activitat al suport a persones amb disminució psíquica

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l Centre Jujol-Can Negre acull fins l’11 d’abril la mostra ’10 anys junts’ que organitza l’Associació de Productors de Fruita Dolça per commemorar una dècada de col·laboració amb l’associació de persones amb discapacitat psíquica Estel.

Totes dues entitats volen celebrar aquests anys d’estreta col·laboració i per això organitzaran activitats que finançaran amb el que recullin de la subhasta de quadres que es poden veure en aquesta exposició.

“El que va sorgir com una visita puntual dels nois i noies d’Estel als nostres horts, ha esdevingut en una activitat setmanal d’un grup amb els quals ens ho passem molt bé fent activitats lligades al camp. Sincerament, a tots ens ha aportat moltíssim aquesta experiència”, afirma Joan Bonich, president de l’Associació de Productors de Fruita Dolça.

Els visitants trobaran en la mostra una important varietat de quadres, principalment del segle passat, amb autors tan destacats com Lola Anglada, Teodoro Andreu (deixeble de Joaquín Sorolla), Carmen del Berro, Lluís Arcas o Gustavo Doré, entre molts altres.

L’exposició es pot visitar fins a l’11 d’abril i el dia 12, a les 19 hores, es realitzarà la subhasta de 43 quadres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here