Mas-Colell deixar clar que l’externalització es produirà igualment, en benefici d’una empresa o de l’altra i Acciona anuncia un recurs contra la decisió. Per la seva banda PSC, ICV-EUiA  i C’s demanen que el Govern assumeixi “responsabilitats polítiques”, i que ATLL retorni a mans públiques

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Govern estudiarà en les properes hores si recorre la decisió del TSJC, que ha desestimat els recursos presentats per Generalitat i Acciona i manté l’anul·lació del concurs que va fer l’Òrgan Administratiu de Recursos Contractuals de Catalunya.

La Generalitat té deu dies per recórrer. Si ho fes, i també durant aquests dies, Acciona continuarà fent-se càrrec del servei.

El conseller d’Economia, Andreu Mas-Colell, va voler deixar clar que l’externalització es produirà igualment, en benefici d’Acciona o d’Agbar, i va remarcar que això seria “neutre” per a la tresoreria catalana. Tant ell com el titular de Territori van remarcar que per sobre de tot, prioritzaran l’interès de consumidors i treballadors.

L’assumpció de responsabilitats polítiques

PSC, ICV-EUiA i C’s han demanat ja responsabilitats polítiques pel concurs d’Aigües Ter Llobregat, que va ser anul·lat per l’Òrgan Administratiu de Recursos Contractuals de Catalunya, decisió ratificada pel TSJC aquest dimecres.

L’ecosocialista Salvador Milà i Jordi Cañas, de C’s, han apuntat directament al conseller d’Economia, Andreu Mas-Colell, perquè, segons ells, van voler precipitar tot el procés per tenir ingressos abans d’acabar el 2012.

Tant el PSC com ICV-EUiA han demanat desfer la concessió i que el servei torni a ser gestionat per un ens públic. Els socialista Jordi Terrades ha demanat tornar a fer operativa l’empresa pública ATLL.

Acciona anuncia un recurs davant el Suprem contra la decisió del TSJC

La constructora madrilenya Acciona ha anunciat aquest dimecres que presentarà un recurs davant el Tribunal Suprem contra la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) de mantenir l’anul·lació del concurs d’adjudicació d’aigües Ter-Llobregat.

En un comunicat remés a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), Acciona garanteix que aquest procés judicial no posa en qüestió el compromís contractual d’Aigues Ter Llobregat Concessionària de la Generalitat de Catalunya, on Acciona té el 39% de les accions, de ”continuar prestant” els serveis de subministrament ”com s’està fent” en l’actualitat.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here