L’Aeroport estrenarà 67 rutes durant aquest estiu. En total, el Prat suma 311 rutes regulars, amb més de 200 destinacions

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’aeroport del Prat estrenarà 67 noves rutes durant aquesta “temporada d’estiu”, que va començar ahir i s’allargarà fins al darrer diumenge del mes d’octubre.

D’aquesta manera, el Prat sumarà un total de 311 rutes regulars, amb més de 200 destinacions. En aquest sentit, els mercats que experimenten un major creixement són l’europeu amb Rússia, França i Regne Unit al capdavant, i també el mercat del continent africà.

També per aquest estiu, entre les destinacions intercontinentals, la principal novetat és la recuperació del vol a Chicago per part de la companyia Pakistan International Airlines.

Nous carros portaequipatges

Els set aeroports amb major tràfic de la xarxa d’Aena disposaran aquest estiu d’un nou model de gestió i manteniment de carros portaequipatges. El cost per a les persones usuàries dels carros serà d’1 euro.

Madrid-Barajas serà el primer aeroport de la xarxa amb el nou sistema. En l’actualitat, s’estan instal·lant els primers dispensadors i s’està procedint a l’adaptació dels carros al nou sistema, que també s’implantarà a Barcelona-El Prat, entre d’altres.

Segons Aena Aeroports, s’implanta aquest model de gestió amb l’objectiu de mantenir el servei i disminuir els costos d’explotació.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here