A l’exposició hi podem trobar al jugador de bàsquet Pau Gasol, l’home del temps Tomàs Molina, l’abad de Montserrat Pare Josep Maria Soler, el Mag Lari, la diputada Carmen Chacón, la cantant Eva Amaral, el ciclista Pedro Delgado, el diputat Josep Maria Llop, el responsable del servei mèdic de SEAT Carlos Batalla i la fotògrafa Amparo Garcia

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]questes són les deu persones famoses que han participat en l’exposició “10 mirades”. Cadascuna, amb una fotografia i una dedicatòria, per donar a conèixer la seva pròpia visió de les discapacitats. En la foto del santboià Pau Gasol, es veuen les seves vambes davant del Parc Sanitari Sant Joan de Déu amb les paraules “Fem entre tots que les malalties mentals no siguin invisibles”.

L’exposició “10 mirades” celebra els 25 anys de Cordibaix , la federació d’entitats de persones amb discapacitat i trastorn mental del Baix Llobregat. Cordibaix es va constituir l’any 1987 al Baix Llobregat per oferir suport i assessorament al teixit associatiu en el desplegament de serveis i recursos per a les persones amb discapacitat . Actualment la integren 30 associacions.

L’objectiu de la mostra és generar una imatge positiva de les diverses discapacitats (físiques, visuals, auditives, psíquiques, d’inteligència…). La inauguració va tenir lloc el dimecres, 20 de març, a l’equipament de Can Massallera a Sant Boi, localitat que va acollir l’exposició “10 mirades” fins al dia 20 de març.

Ara, l’exposició recorre diferents municipis del Baix Llobregat, per tal d’arribar a la major quantitat de gent possible.

Els deu panells de l’exposició seran subhastats en un acte que tindrà lloc el 30 de maig a Sant Boi. Els diners que es recaptin es destinaran al Projecte d’Inserció Laboral de Cordibaix “Bojos per la Feina”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here