Aquests, són una nova eina per ajudar els i les joves a resoldre, d’una manera divertida i il·lustrativa, alguns dels principals dubtes que solen presentar-se a l’hora de cercar pis o feina

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l blog de l’Oficina Jove d’Emancipació d’aquesta ciutat baixllobregatina, ha incorporat aquesta eina per ajudar als i les joves a enfrontar-se a situacions com una entrevista de feina, fer gestions per estudiar a l’estranger, realitzar els tràmits per llogar un pis o iniciar un negoci.

Aquestes són algunes de les qüestions que s’hi aborden a través de videoconsells: breus peces audiovisuals produïdes per l’equip de professionals de l’oficina.

A l’apartat “Vídeos” del blog ja s’hi poden trobar els primers videoconsells sobre ocupació, mobilitat internacional, formació i habitatge (“Treballar d’au pair”, “El contracte de treball” i “10 consells per superar una entrevista de feina” en són alguns exemples).

L’Oficina Jove d’Emancipació és la primera de la comarca del Baix Llobregat que ha introduït aquest recurs, al qual es pot accedir fàcilment des del blog esplujove.blogspot.com.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here